Monday, October 5, 2009

salam sayang semua....
entri aku kali nie...lebih menceritakan peristiwa yang berlaku pada 3 oct lalu...
hari tue merupakan hari yang bahagia bagiku...bahagia bukan bermaksud aku kahwin,bertunang,diijabkabul...o sewaktu dengannye...
ia merupakan hari konvokesyen saya...
saya rasa sungguh excited pada hari tue....
macam2 perasaan ada...teruja,gembira,bangga,takut,berdebar dan lapar..
semua perasaan tue ade pada hari tue...
bergedik sehari sebelum hari bersejarah...perasaan teruja setelah sekian lama xjupe member2 seperjuangan...ha3...masing2 muka suci jer...pape pun hari tue memang cukup best...
kapada kawan2 semua...xtau bila lagi dapat jumpa kalian...



thanx kpd org yang bg bunga gergasi tue kat aku...sepanjang lam kete perjalanan nk balik umah aku peluk jer bunga gergasi tue...tapi rase cam kekurangan jer...kekurangan sebab kite xdapat nk amik gambar suma budak kelas kita...
grad pun dh...so ape perancangan saya pada masa yang akan datang?....tue saya yang tentukan..samada mahu sambung study atau kerja...kepada rakan2 ku yang masih buntu...tentang hala tuju kalian...banyak2kanlah wat solat istikharah...insyallah...xbuntu lagi...ok...tata titi tutu...





4 comments:

imHepPie said...

apsal smua org da konvo neh..aku je lom lgi huhu

norazah aziz said...

ngeee..
aku rase aku yg paling gedik sbb paling lame tak jumpe korg...
apepon gud utk ko menie...

nUr sYaZwAnI said...

ko krisis pe lak??
ajak jew la dye kawin..huhu..

cik EPAL said...

waaa...semuanya suci cuci..hehe ;)