Monday, January 26, 2009

PAGI YANG PELIK...(^_^)

pagi tadi mase aku nk bekfes...kt meje makan aku ternampak la tin susu appeton weight gain...aku jadik pelik...sejak bile lak umah aku ade susu nie...xpernah-pernah ade...klu..vitamin appeton tue logik la sket...ni x susu..weight gain lak tue...dengan perasaan yang ingin tahu..aku pun bertanya pada mak aku...
aku: untuk siapakh susu ini mother?
mak aku:untuk adik ko yang kurus sorang tue la...xkan la tuk mak pulak...
aku: mane la tahu mak beli untuk mak ker..tuk menambahkan lg berat badan yang sedia bertambah..
mak aku: mak x main minum susus nie...mak minum anlene..
aku: hish mak aku nie pagi-pagi lagi dah wat lawak...

al-kisahnyer susu tue untuk adik aku.mak aku suruh dia minum supaya nanti xde la dia kurus sangat biar berisi sket badan dia tue..berCerita pasal si kurus nie...aku teringat akan adik member aku yang sorang nie..mak aii..punya la kurus tahap(cekeding).tp yang peliknyer member aku tu xde la cekeding macam adik dia...terlebih isi ade la...aku kadang-kadang risau gak tegok adik dia yang sorang tue...dh la tinggi...kurus lak tue...risau takut tulangnyer patah..jadi aku syorkan supaya mak dia wat macam mak aku beli appeton weight gain untuk adik dia.hmm...bagus tul la aku nie sungguh prihatin terhadap insan-insan yang kurus..bile la aku nk kurus yerk!!!!




















2 comments:

norazah aziz said...

aku rasa ko yg patut minum susu tuu...

Bleeding Heart said...

ooo
aku tau adik sape ko ckp
hehehe
xpasal2 glamer jap