Monday, February 9, 2009

Kita tau tapi tak tau ,kita tau tp pura2 xtau,kita tau tp org len xtau,kita xtau tp org len tau..

1- Kita tau aper yang nak di makan,tapi tak tau aper yang akn jadi selepas di makn...:Onion21:


2- kita tau tiap2 bulan mintak duit kat mak bapak nak bayar course fee,tapi tak tau mak bapak kerja bagai nak rak...:White34:


3- Kita tau nak awek yang lawa jer,tapi tak tau hati budi dia...:White07:



4- kita tau nak kawin jer,tapi tak tau aper erti perkahwinan,tu yang jadi macam2 masaalah..perceraian dan haruan makan anak...:Rabbit24:


5- Kita tau api tu panas dan boleh membakar,tapi tak tau api kat neraka lagi panas dan membakar... :White10:


6- Kita tau bawak anak orang pegi dating :Rabbit28: memang seronok,tapi tak tau family dia risau dan runsing tentang keselamtan anaknya...


7- Kita tau pandang orang buat maksiat:Rabbit38:tapi tak tau plak nak pegi tegur yerlah takut kena pukul ye tak...

8- Kita tau nak korek keburukan orang lain,tapi tak tau nak nengok keburukan sendiri:Rabbit09:


9- kita tau rokok tu mmbahayakn kesihatan,tapi tak tau plak nak berenti merokok..:Onion29:

.
10- kita tau nak surfing enternet,tapi tak tau kerja dah melambak tak settle lagi macam aku... ... ... ..:White23:

2 comments:

Bleeding Heart said...

aku tau ko tulis mende ni
ko xtau aku xtau ko akan tau psl mende ni..
ngeeeeeee.....

Nur atikah bt Sebaik said...

ak xth teah tahu ni..
ko jgn tk sgka xth ak pn xth..
ak pn xth pe ak,ko & teah ckp..
kwang22
yg penting,tahu psl mlm sgt shedappp